top of page

PADI Duikschool, opleidingen

PADI Discover Scuba Diving* 1 avond

 

PADI Scuba Diver Course* 2x theorie, 3x zwembad, 2x buitenwater

 

PADI Open Water Diver Course* 5x theorie, 5x zwembad, 4 buitenwaterduiken

PADI Advanced Open Water* 5 buitenwaterduiken met de bijhorende, toegepaste briefing

DAN

BLS, CPR, AED, O2 provider, advanced O2provider

Tijdens de PADI 'discover scuba diving' geniet je onder professesionele begeleiding van je eerste luchtteugen onder water. Na een korte uitleg over het duikmateriaal, kan je in het zwembad ervaren hoe het voelt om in het water te 'zweven'.

Schrijf je nu in!

Dit eerste duikbrevet geeft je wereldwijd toegang tot de onderwaterwereld. Je wordt nog steeds vergezeld van een PADI professional. Een springplank naar het Open Water brevet.

Als Scuba Diver krijg je de smaak helemaal te pakken...

De PADI Open Water duiker is opgeleid als zelfstandig duiker. Je kan samen met een andere Open Water buddy duiken in binnen- en buitenland.

Het Padi Open Water brevet is overal ter wereld erkend en opent de poort naar het echte duikplezier!

PADI specialty's

* afhankelijk van de gekozen specialty, theorie en de bijhorende

duik(en)

Je kiest in de PADI specialty opleiding voor het type van duiken dat je het meest boeit.

Theorie, briefing en praktijk van oa droogpakduiken, diepduiken, nitroxduiken, fotografieduiken,...zorgen voor een veilig gevoel van beheersing. Kan al na de Open Water cursus!

PADI Rescue diver

 5x theorie,
2x zwembad,
3x buitenwater

Als PADI rescue- diver leer je omgaan met probleemsituaties, ze voorkomen of er gepast op reageren. Je EFR opleiding wordt toegepast in duiksituaties, je kennis over duikmateriaal wordt uitgebreid. Als Rescue- diver leer je ook zorgen voor de minder ervaren duiker.

PADI Divemaster course

 * 8x theorie, min 4x zwembad, stage

PADI is de grootste duikorganisatie te wereld met meer dan 5000 aangesloten duikcentra. Wij kunnen jou de opleiding geven om in één van deze centra te werken. Het eerste professioneel PADI niveau is ook voor jou haalbaar!

Als PADI- Advanced Open Water duiker neem je een duik in de vele uitdagingen die de duiksport rijk is. Het is tijd voor nieuwe technieken en verbetering. Je navigeert zelf, je gaat wat dieper of je verkent het onderwaterleven.

In de DAN- opleiding leer je noodgevallen herkennen, reanimeren, primaire en secundaire hulp toedienen. Onmisbare kennis bij het beoefenen van de duiksport en in het dagelijkse leven. Een leuke cursus ondanks het serieuze onderwerp!

PADI 

Free dive Je ervaart je eigen innerlijke kracht en de stilte van de onderwaterwereld. Je ontdekt de pracht en rust die deze wereld je kan brengen, terwijl je ontdekt hoe ver één ademteug je onder water kan brengen.

De Sidemountconfiguratie wordt reeds geruime tijd gezien als rugvriendelijk alternatief voor de traditionele duikuitrusting. Je kan recreatief of technisch duiken met je Side mount- uitrusting.

Alle info in de duikshop!

bottom of page