top of page
LOGOdanTRAININGsmall.jpg
BLS.png

Basic Life Support:

Het DAN Basic Life Support provider ("DAN BLS Provider") programma is bedoeld om de kennis en vaardigheden aan te leren nodig om (BLS) bij volwassen slachtoffers te verlenen. BLS bestaat uit meerdere Eerste Hulptechnieken die het leven in stand houden (of misschien terugbrengen). Aan het eind van de cursus kan je een noodgeval herkennen, 112 alarmeren en snel BLS verlenen in afwachting van een AED of deskundige hulp op de ongevalplek.

Geen voorkennis vereist, 4 lesuren, €75, incl crew pack- boek, brevet inbegrepen.

First Aid (1).jpg

First Aid:

In deze cursus leer je Eerste Hulp aan volwassen slachtoffers met niet levensbedreigende verwondingen te verlenen. 

Kan als volgende cursus gekozen worden na de DAN BLS of als als extra module na een ander BLScertificaat volgens de ERC richtlijnen.

In een echte ongevalsituatie zijn de eerste Hulpvaardigheden de volgende stap na het verlenen van effectieve BLS. Hoe herken je de verschillende hart- of ademhalingsproblemen? Wat doe je bij hyperventilatie of onderkoeling? Wat is suikerziekte en wat kan ik doen bij problemen? Wat zijn de symptomen en tekenen van allergie en astma? Welke technieken hanteer ik om iemand veilig te veranderen van positie?

Voorkennis BLS vereist, 4 lesuren, € 75, incl crew pack- boek, brevet inbegrepen

AED.png

DAN Automated External Defibrillator (AED) for Scuba Diving

Leer een Plotselinge Hartstilstand beter te herkennen en eerste hulp te verlenen door gebruik van levensreddende handelingen en technieken. Leer een Automatische Externe Defibrillator te gebruiken terwijl er deskundige hulp ingeroepen wordt en / of er gezorgd wordt voor vervoer naar de dichtstbijzijnde kliniek.

4 lesuren, € 75, incl crew pack- boek, brevet inbegrepen

O2.jpg

Oxygen First Aid for Scuba Diving Injurie

Deze cursus leer je duikverwondingen beter herkennen en zuurstof eerste hulp te verlenen terwijl er deskundige hulp ingeroepen wordt en / of er gezorgd wordt voor vervoer naar de dichtstbijzijnde medische kliniek.

Je leert met zelfvertrouwen de zuurstofset monteren en demonteren van de onderdelen, je leert het juiste masker kiezen, en je leert het juiste toedieningssysteem kiezen.

Om de de DAN Oxygen Provider cursus te volgen is de BLS en FA vereist.

4 lesuren, € 75, incl crew pack- boek, brevet inbegrepen

AdvO2.jpg

Advanced Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries

Deze cursus, Advanced Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries, is een gevorderden cursus en geeft extra training aan diegenen die met succes de DAN First Aid for Scuba Diving Injuries cursus hebben afgerond. Hij is bedoeld om Oxygen Providers te trainen in het gebruik van een beademingsautomaat (zoals met de MTV100) en/of de AmbuBallon (BMV).

Je leert O2 toedienen, de ideale concentraties bepalen, de MTV gebruiken om een niet- ademend slachtoffer te beademen.

Vereist zijn de BLS, FA en Oxygen first aid for scuba diving injurie.

4 lesuren, € 75, incl crew pack- boek, brevet inbegrepen

bottom of page