Leren duiken doe je bij duikschool Tarcy

 

 

Tarcy en Regine leiden hun duikschool met hart en ziel.

Na 20 jaar ervaring in de duiksport bij verscheidene duikfederaties,

kunnen zij jong en oud begeleiden in deze avontuurlijke hobby.

Welkom in deze unieke, kwaliteits- duikschool.

Leslokaal

Al talrijke Open Water duikers werden verwelkomd in het leslokaal van Duikshop Tarcy, gelegen in de Waregemstraat 210, te Deerlijk.
Met alle professioneel PADI-lesmateriaal voor handen en in gezelschap van je toekomstige buddy's, wordt het zelfs leuk om theorie te volgen.

Geen tijd? No problem! Combinatie met thuisstudie kan de tijd in het leslokaal inkorten! Videoconferenties en virtuele interactie zorgen ervoor dat je zelfs het huis niet uit moet! Vraag vrijblijvend meer info via het contactfomulier

Zwembad

Elke woensdag is er opleiding en training in het zwembad. 2x per maand oefenen we in de duiktank te Zwevegem.

Omdat het belangrijk is dat alle vaardigheden geoefend worden vooraleer er in natuurlijk milieu gedoken wordt, kan een PADI duikopleiding echt niet zonder zwembad.

Na je opleiding kan je wekelijks komen trainen samen met je duikbuddy's in Haaifive- clubverband.Een gezellig onderonsje na een sportieve training. Dit is pas echt ontklikken!

Buitenwater

Minstens 1x per week wordt er een duik georganiseerd, tijdens het voorjaar en tijdens de zomer zelfs 2 keer per week. Ook in de herfst en winter wordt gedoken als de weersomstandigheden dit toelaten.

Waar wordt er gedoken? Huisrif De Gavers Harelbeke, De put van Ekeren, Lac Bleu, Barrage de l'eau d'heure, Sprimont, La Gombe, Zeeland,... 

Tijdens je opleiding wordt tijdens de buitenwaterduiken voor de gepaste bescherming tegen de koude gezorgd. 10 wetsuits in 7mm, in alle maten, hangen voor je klaar!

PADI DIVE CENTER #799464

 

TDI/SDI FACILITY #1003830

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • google-plus-square

© 2020   Duikshop Tarcy, Waregemstraat 210, 8540 Deerlijk, België   Tel  +32 (0)56 72 20 15       Mobile +32 (0)479 37 02 82     tarcy.verzele@telenet.be

Algemene verkoopsvoorwaarden  privacyverklaring Disclaimer