jpg vol (1 van 1)-2_edited.jpg
15649232_2018_1_download (1).png

Leren duiken doe je bij duikschool Tarcy

Tarcy en Regine leiden hun duikschool met hart en ziel.

Na 20 jaar ervaring in de duiksport bij verscheidene duikfederaties,

kunnen zij jong en oud begeleiden in deze avontuurlijke hobby.

Welkom in deze unieke, kwaliteits- duikschool.

PADI_ver_col.jpg

Leslokaal

Al talrijke Open Water duikers werden verwelkomd in het leslokaal van Duikshop Tarcy, gelegen in de Waregemstraat 210, te Deerlijk.
Met alle professioneel PADI-lesmateriaal voor handen en in gezelschap van je toekomstige buddy's, wordt het zelfs leuk om theorie te volgen.

Geen tijd? No problem! Combinatie met thuisstudie kan de tijd in het leslokaal inkorten! Videoconferenties en virtuele interactie zorgen ervoor dat je zelfs het huis niet uit moet! Vraag vrijblijvend meer info via het contactfomulier

Zwembad

Elke woensdag is er opleiding en training in het zwembad. 2x per maand oefenen we in de duiktank te Zwevegem.

Omdat het belangrijk is dat alle vaardigheden geoefend worden vooraleer er in natuurlijk milieu gedoken wordt, kan een PADI duikopleiding echt niet zonder zwembad.

Na je opleiding kan je wekelijks komen trainen samen met je duikbuddy's in Haaifive- clubverband.Een gezellig onderonsje na een sportieve training. Dit is pas echt ontklikken!

images[2].jpg

Minstens 1x per week wordt er een buiten-water-duik georganiseerd, tijdens het voorjaar en tijdens de zomer zelfs 2 keer per week. Ook in de herfst en de winter wordt gedoken in De Gavers Harelbeke, De put van Ekeren, Lac Bleu, Barrage de l'eau d'heure, Sprimont, La Gombe, Zeeland,... 

Tijdens je opleiding krijg je persoonlijk duikmateriaal zoals pak, automaat (!), jacket toegewezen die gedurende de opleiding gereserveerd wordt voor jou.

PADI DIVE CENTER #799464

 

TDI/SDI FACILITY #1003830